Продава се:+ 86 731 87100700 Продава се:+86 13975869012 следпродажбено обслужване:+ 86 731 88312130

ENEN
Всички категории

Начало> Статии

Подготовка за бизнес с вендинг машини

Време: 2022-09-24 Хитове : 163

Подготовка за бизнес с вендинг машини

Част 1

Iмайната ти са марка компания в индустрията за търговия на дребно,или търговец на стоки на едро/дребно,обмисляйки директно местоположението и научете как да работите с вендинг машини. 

Като нов практикуващ без стоки канали,от една страна, трябва да научите оперативната стратегия, от друга страна, трябва да намерите Партньорите of стокови канали.

Бившият,трябва да обмислите на кой пазар изберете да влезете,aкато нов участник, препоръчваме ви да започнете с няколко стоки категория,поредица от въпроси, които трябва да разгледате, хранителни или нехранителни стоки? какви видове храна или нехранителни? колко време планирате да оперирате? и - изготвяне на вашите резервни планове.

Tтой последният,трябва да обмислите плащането и отстъпката, след това обмислянето на вашата средносрочна и дългосрочна стратегия за канали за стоки. 

Част 2

Поредица от въпроси наоколо решение за местоположение, първо, обмисляне на вашата средносрочна и дългосрочна стратегия за местоположение. 

Ние ви препоръчваме инспектирайте бизнес среда на място преди началото на бизнеса, по-специално решението за местоположение е a външен scenes. Трябва да знаем ситуацията на земята, защитата от дъжд, захранването и друг условия за сигурност.

В допълнение,когато се отнасят за преговорите от разходите за наем на местоположение. Предлагаме ви, ако няма сигурност за абсолютна рентабилност, да обмислите метода на плащане на наема за дял от приходите от автомата.

Част 3

Изборът на модел на машината,bвъз основа на решение за бизнес модел, което сте направили, ако работите самостоятелно и искате да закупите машина. Препоръчваме ви да изберете a топ вендинг производител за закупуване на автомата. Добре дошли да посетите АФЕН за консултация,our вариетаите от високо качество модели машини и професионални поддържащи услуги мога  помогнете на вашия бизнес с вендинг машини.

Част 4

Бизнес лицензите може да е необходимо в много държави/региони,трябва да научите повече за това преди началото.

Част 5

За визуализация на операция на вендинг машини,welcome за посещение АФЕН за консултация,и добре дошли на посещение наш фабрика,можем да ви заведем да практикувате различни машина модели и операция of софтуер за управление на, Ние също така ще ви предоставим видео курсове за lпечеля - работа на машината систематично от всички аспекти.

 

 


WhatsApp
Електронна поща