Продава се:+ 86 731 87100700 Продава се:+86 13975869012 следпродажбено обслужване:+ 86 731 88312130

ENEN
Всички категории

Начало> Статии

Сътрудничество с производителя

Време: 2022-09-24 Хитове : 50

Сътрудничество с производителя

Ако планирате да закупите вендинг машина, която да работи самостоятелно, ви препоръчваме да закупите от водещ вендинг производител.

Като нов практикуващ, вие трябва да имате предвид повече от цената на закупуване на машината, след покупка,tтой по-късно оперативно обучение,след- насоки за продажби и техническа поддръжка, и актуализацията на машинната система са важни проблеми в операция от машина. Трябва да знаете за една фабрика от всички аспекти.

Следните предложения са за справка.

1. В development мащаб

Най-важният показател, то вклes регистрирания капитал на дружеството, време на установяване, продуктова категория и годишен производствен капацитет, мащаб на зона на работилница, производствена линия и лаборатория за оборудване, структура на екипа, техническа система за научноизследователска и развойна дейност, система за контрол на качеството и контрол на качеството , и сертифициране на предприятие/продукт, патент,и т.н.

2,Модел на машината и персонализиране

Най-добрият производител на вендинг машини има разнообразие от висококачествени модели машини, персонализираният модел на вендинг машина зависи от вашето търсене, хардуер и софтуер, структура и външен вид, всички тези аспекти са включени. По-конкретно, структура на тялото, конфигурация на товарния канал, хладилна система, персонализиран софтуер за управление , mobie плащане и други конфигурации за персонализиране. Ние можем да ви предоставим различни решения за продажба.

3. Интелигентен софтуер за управление

Топ вендинг производител обикновено има независимо разработен софтуер за управление на машини и продажби, софтуерната система за обслужване SAAS.характеристиките му включват,

наблюдение в реално време,

видео наблюдение,

конфигурация на работа,

аларма за повреда,

статистически анализ,

оценка на дохода,

настройки за промоция,

рекламни настройки,

работа с мобилно приложение.

4. Сервизна поддръжка

Пълното обслужване, предпродажба, плащане и доставка, следпродажба,

Предварителни продажби, само насоки, избор на модел, модел конфигурации персонализиране на софтуер и функции, персонализиране на плащане.

Плащане и доставка, договаряме план.

Следпродажбено обслужване, насоки за работа на новата машина (хардуер и софтуер за управление), насоки за дистанционно отстраняване на неизправности и ремонт, надстройка на машината и техническа поддръжка, поддръжка на резервни части, независимо обучение за поддръжка и ремонт.

Ресурсите за обслужване, екипът (мениджър на акаунти, хардуерен и софтуерен инженер), сътрудничеството (видео и PDF курс, онлайн насоки, персонал и т.н.)

5. репутацията на фирмата

Става дума за мека сила и включва случаи на марка, случаи на сътрудничество, пазарен дял и пазарна репутация и т.н.

    Надяваме се, че можете да използвате горните предложения за оценка на производителя. Можете напълно да сравните цялата информация на всеки производител, когато вземате решение за покупка. По въпроса с цената, който ви притеснява, AFEN определено ще ви даде страхотна цена за партидна машина.

 

 


WhatsApp
Електронна поща