Продава се:+ 86 731 87100700 Продава се:+86 13975869012 следпродажбено обслужване:+ 86 731 88312130

ENEN
Всички категории

Начало> Статии

Бизнес възможности на случай на местоположение

Време: 2022-09-24 Хитове : 55

Бизнес възможности на случай на местоположение

Училищен кампус

За развитието на бизнеса с вендинг машини училищата са добър избор.

Tтой функция,- местоположение, относително е затворен,и има огромен трафик, ттук има голям брой концентрирани хора през цялата година. Обхватът на училището включва основни училища, средни училища, колежи и университети и различни професионални технически училища. Обикновено в градове с относително бърз стабилен икономическото развитие, географското разпределение на училищата ще бъде по-гъсто.

BБИЗНЕС стабилност, тъй като училището основно ще поддържа голям брой концентрирани хора през цялата година и учениците, които са основната част от тълпата,те имат ежедневни нужди от потребление, така че училището има добри основни условия за продажба на машини.

стоките,здравословни закуски и напитки, мляко, прясна храна,сладолед,топла хранадневни нужди,канцеларски материали,вендинг машините могат продайте най-много стоки.Снек и напитки, мляко,дневни нужди,тези стоки имат голяма консумация и висока честота на потребление, което може да гарантира - стабилност на доходите.Бизнесът винаги е innovative и креативенe в училищата,и модерен или ново пазаруване (разплащателни) методи, които задоволяват любопитството на учениците, винаги могат да предизвикат бум на потреблението. Следователно потенциалът на училищен вендинг бизнес е непрекъсната и достатъчно голяма.

BБИЗНЕС гъвкавост,там има много възможности за избор за машина разположение в училището, като детската площадка, входа на стол,долния етаж на общежитието,залата на библиотеката и учебна сграда лоби, и т.н. Тъй като вендинг машините могат да работят 24 часа в денонощието,те може да играе важна роля при внезапни и спешни нужди от пазаруване, представете си, когато трябва да купите лекарства или закуски посред нощ.

Rиск резистентност, докато училището продължава да работи нормално, бизнесът с вендинг машини винаги е нормален в училището.В ситуацията, магазините в училище или близо до училище, ако не могат да отворят за бизнес, тогава автоматът за продажба помага много.

OОт друга страна, вендинг машината е безопасна в училище, отколкото на улицата"

, и машината може да вземе предвид хигиенните проблеми поради безконтактното плащане (налични са някои модели), това е полезно в някои ситуации.

Туристическа точка

За развитието на бизнеса с вендинг машини, туристическите атракции са друг добър избор.

Pизкуство1,потребителското търсене.В туристическите атракции, закуска&напитки имат голяма консумация и висока честота на консумация, особено по време на пиковия туристически сезон. В сравнение с традиционен смесен магазин,същото стоки могат да се продават на по-ниска единична цена на автомат,- друг стоки, които може да се изискват на живописно място, като дъждобрани, чадъри, медицински и здравни консумативи и др.повечето от тях могат да се продават на автомат.Освен това вендинг машината може да покрие позиция че традиционен смесен магазин не може да излъчва.

Pизкуство2,цената на наема.В сравнение с традиционен смесен магазин, a автомат заема само около 1-5 квадратни метра пространство, бизнесът може избягвайте високите разходи за наем. Освен това един човек може да отговаря за най-малко 4 вендинг машини,- lразходите за вендинг машини са значително намалени.

Pизкуство3,- управление на операцията.С анализа на данните за продажбите и обратната информация за операцията на софтуера за управление можете да коригирате категорията на стоките и да направите попълването навреме.n като цяло средата на живописното място е безопасно и е така много благоприятен за дългосрочен план машина операция.

Pизкуство4,бизнес и машинни модели.Ако има достатъчен бюджет за разходи, можете да опитате различни модели,in допълнение към традиционната закуска& автомат за напитки,специализиран автомат за напиткикоито поддържат охлаждане и отопление функция,автомат за гореща храна,автомат за сладолед, автомат за кафе, aще тези, които можете да разгледате.

Pизкуство5,aбизнес с допълнителни приходи.Автоматът с голям екран може да предприеме рекламен бизнес,- фиксиран реклама части от екрана може да се използва въведат информация на живописни места, карти за турнета или други търговски реклами.Бизнесът може да донесе удобство на туристите и може да намали - наемна цена на живописно място,или да получите друг доход от търговска реклама.

Pизкуство6,удобство на потребителите.Uмрачно,вендинг машини бих могъл се поставя навсякъде, където може да се свърже захранването. Тъй като вендинг машината може работи 24 часа в денонощието, това е добра станция за снабдяване за туристи, които се катерят по планини и посещават през нощта. В допълнение, методите на плащане на автоматите са удобни, т.еn допълнение към основното пари в брой, монета, карта акцептор конфигурации, мобилен телефон плащане според версията на международните стандарти и други безкасови плащания, по-специално QR код, мобилен NFC,лице/пръстов отпечатък и други функции за плащане могат да бъдат персонализирани и разработени чрез докинг с трета страна.

Други местоположения

В допълнение към училището студентско общежитие и туристически място, заводи, болници, летище&гари, офис сградии т.н. тези обикновено се считат за добър избор.Това места обикновено имат добри бизнес възможности,of разбира се, възможности за бизнес dзависят от вашата местна реалност,и винаги ще споделяме с вас най-новите тенденции в индустрията на вендинг машини.

 

 

 

 


WhatsApp
Електронна поща