ENEN
Всички категории

Начало> За нас > За нас

AFEN VENDING MACHINE Co, Ltd.

1 работилница

AFEN е водещ китайски производител на вендинг машини и търговска компания, която е в тази индустрия от 2009 г., специализирана в разработването, производството и маркетинга на свързани продукти в областта на технологиите за самообслужване. Като лидер на доставчик на рентабилни системни решения за вендинг машини, който притежава усъвършенствани технически способности и огромен производствен капацитет. AFEN е една от вендинг компаниите, специализирани в производството на висококачествени и рентабилни вендинг машини, с 24-часово безпилотно решение за търговец на дребно на самообслужване и обслужване, които създадоха голяма стойност за много от нашите клиенти.

 • производствена база

  60000㎡ производствена база

 • автоматична производствена линия

  Силен капацитет за обработка на метални плочи 

 • оборудване на производствената линия

  Професионална работа с автоматична поточна линия

 • склад

  Годишен производствен капацитет до 100,000 XNUMX единици

AFEN има независима основна технология и хардуерен софтуерен център за научноизследователска и развойна дейност, местна усъвършенствана линия за производство на ламарина, автоматична линия за пръскане за защита на околната среда, линия за окончателно сглобяване и различни видове прецизно оборудване за тестване с ЦПУ.

AFEN се ангажира да изгради висококачествена глобална производствена база на вендинг машини и да осигури високо качество и всички видове продукти на вендинг машини в света, с подходящи продукти и професионално решение за търговия на дребно на самообслужване за различни нужди на клиентите, ние винаги сме гарантирали, че перфектният продукт в детайли, използването е ефективно и стабилно, а работата и поддръжката са прости и удобни.

WhatsApp
Електронна поща