Продава се:+ 86 731 87100700 Продава се:+86 13975869012 следпродажбено обслужване:+ 86 731 88312130

ENEN
Всички категории

Начало> Статии

24-часово интелигентно медицинско обслужване

Време: 2023-01-26 Хитове : 26

Какво трябва да направя, ако аптеката с температура и настинка затвори посред нощ?

Понастоящем 24-часовият вендинг автомат може да ви помогне да облекчите спешните си нужди.

В допълнение към закупуването на лекарства, автоматите могат да предоставят и дистанционни консултативни услуги. Лекарите ръководят употребата на лекарства. С развитието на времето, възходът и падението на вендинг машините стават все по-разнообразни и интелигентни. Няма нищо невъзможно, освен неочаквано. Всичко може да се очаква в бъдеще.

През последните три години на борба с епидемията AFEN реагира бързо на пазарното търсене и се справя с проблема с безконтактните услуги за антиепидемични продукти на самообслужване. В момента разполага с пълен набор от зрели цялостни решения за вендинг машини за лекарства, маски и противоепидемични консумативи. Нашите различни автомати за продажба на медицински консумативи могат да продават маски, тестови реагенти, дезинфектанти и други медицински консумативи, които могат напълно да отговорят на нуждите на клиентите, да помогнат за реализирането на безконтактни покупки и да осигурят удобство за здравословна консумация на хората.

24-часова интелигентна медицинска услуга, освобождаване на болничния натиск, предотвратяване на кръстосано заразяване на лекари, намаляване на разходите за работа на аптечния персонал, намаляване на работния натиск на фармацевтите и подобряване на болничното управление на лекарствата.

Намаляване на риска за пациентите, избягване на кръстосани инфекции, предоставяне на по-удобни медицински услуги, подобряване на удовлетвореността на пациентите и адаптиране към потребителските навици на младите хора.


WhatsApp
Електронна поща