Продава се:+ 86 731 87100700 Продава се:+86 13975869012 следпродажбено обслужване:+ 86 731 88312130

ENEN
Всички категории

Начало> Статии

Производител на вендинг машини или франчайзополучател

Време: 2022-09-24 Хитове : 234

Производител на вендинг машини или франчайзополучател

Като предложение към новите практикуващи ви препоръчваме да закупите вендинг машини от водещ производител, има няколко причини!

Бизнес модел

Като цяло начинът на франчайзополучател е такса или депозит неизбежен,изборът на модели машини,само няколко,и предоставените типове стоки,само няколко.Най-важното,вие сами трябва да намерите местоположение.

Ако имате своя собствена стоки, или искате да започнете бизнес самостоятелно, вземете машина от топ фабрика, ще има отстъпки за групови поръчки.

Бизнес гъвкавост

1. Machien модел sизбори

Топ вендинг производител разполага с разнообразие от висококачествени модели за ваша справка, има програми за персонализиране на хардуер и софтуер, които зависят от вашето търсене, услугата за ръководство за работа, надстройка на машината и т.н., можете да получите помощ по всяко време!

2. Интелигентна сервизна система

Топ вендинг производител е разработил самостоятелно софтуер за управление, например, ако закупите машина от AFEN, можете да управлявате софтуера безплатно. Нашият софтуер за управление може интелигентно управление на търговските запаси и проверете грешките и мога обобщава и анализира данните за продажбите. Цялата работа на машината се наблюдава във фонов режим, тя може да предоставя обратна връзка за състоянието на работа в реално време, информация за данни и поддържа отдалечена работа за някои функции.

Що се отнася до избирателно право компании, техните публични данни са за всички франчайзополучатели. В случай на такива публични данни не можете ефективно да развивате и развивате независими и персонализирани бизнеси.

3. Гъвкавост на стоки поставяне

Машината може да бъде коригирана, надстроена или не. Всъщност е необходимо редовно да се коригират настройките на хардуера и софтуера според промените в потребителското търсене. Например, в случай на големи продажби на напитки през лятото,или големи висококалорични закуски през зимата, корекцията е необходима за товарен канал, хладилна зона и т.н., производителят може да приеме вашето искане и да ви предостави услугата за насочване, но компанията франчайзополучател няма да го направи, ако е налична, трябва да платите допълнително.

 


WhatsApp
Електронна поща